• drop

MVO

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), duurzaam ondernemen of maatschappelijk ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op een drietal elementen (principles): economische prestaties (Profit), met respect voor de sociale kant (People), binnen de ecologische randvoorwaarden (Planet): de triple-P-benadering.
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat het om het vinden van een balans tussen people, planet en profit. Vaak blijkt dat deze balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving.
 

Profit

BLOM bouwmanagement is uiteraard gericht op het leveren van economische prestaties. Deze prestaties hebben enerzijds tot doel om omzet te genereren en winst te behalen. Anderzijds dragen de prestaties van BLOM bouwmanagement bij aan de (economische) ontwikkeling van de samenleving.


People

BLOM bouwmanagement heeft geen mensen in dienst waar zij voor hoeft te zorgen. Maar door de diensten die zij levert heeft zij voornamelijk te maken met mensen. BLOM bouwmanagement heeft integriteit, transparantie, betrouwbaarheid en respect hoog in het vaandel staan en dat geïnvesteerd wordt in relaties voor de lange termijn. Dit betekent dat BLOM bouwmanagement niet alleen voor haar opdrachtgevers op deze wijze handelt, maar dat deze handelswijze eveneens geldt voor de partijen aan de andere kant van de tafel.
 

Planet

Duurzaamheid is meer dan alleen het terugdringen van het verbruik van fossiele brandstoffen. Het is een manier van denken en handelen die inmiddels een vanzelfsprekend onderdeel is geworden in het dagelijks leven.
BLOM bouwmanagement draagt duurzaamheid uit door opdrachtgevers te stimuleren om duurzaamheid verbeteringen toe te passen. Deze verbeteringen kunnen van toepassing zijn op het slimmer benutten van leegstaande ruimten, het anders faseren van een ontwikkelingstraject, het aanbrengen van centrale voorzieningen in objecten die in de toekomst gemeengoed zullen zijn, goed nadenken over bereikbaarheid, parkeerplaatsen en fietsstallingen, het afsluiten van “groene huurovereenkomsten, e.d.
BLOM bouwmanagement draagt als onderneming bij aan het terugdringen van het verbruik van fossiele brandstoffen door een aantal relatief eenvoudige maatregelen:

Zoveel mogelijk digitaal communiceren en dubbelzijdig gebruik van papier (met FSC-keurmerk);
Gebruik maken van een duurzame provider;
Woon-werk verkeer minimaal doordat het kantoor op loop afstand is gehuurd
Het reizen vindt zoveel mogelijk buiten de spits plaats;
Er zal zoveel min mogelijk gereisd worden voorkeur video conferenties.
 

Sociaal


Ondersteuning aan het educatiecentrum Bosschuur de Meren te Wintelre;
Lid van Stichting Woudloper;
Permanente evenementen ondersteuning bij het symfonisch blaasorkest Arti te Orschot;
Sponsor Hockey Vereniging Oirschot te Oirschot;
Lid van club van 100 vrienden van cultureel centrum De Enck te Oirschot.

.

 

Recente nieuwsberichten

Recente projecten

Recente tweets

  • @frans_blom @claudiareiner01 @delimburger @De_Bouwagenda Inderdaad Motivatie. Maar als scholen het tempo van innovatie en ontwi… https://t.co/1j2h7YA5J8ongeveer 13 dagen geleden geleden

  • @frans_blom Verandering van bedrijfsnamen. 2019 een nieuwe start met nieuwe naam. Namens ons allen een fantastisch 2019 toeg… https://t.co/EOjssYv7zVongeveer 113 dagen geleden geleden