• drop

Over ons

Historie

BLOM bouwmanagement opgericht in december 1999.

Naast de werkzaamheden als projectmanager bij De Bever Architecten te Eindhoven is in Helmond het bedrijf ontstaan. De eerste jaren vooral een bedrijf in het creeren en uitwerken van uitbreidingen en woonruimte vergroten voor woonhuizen in de regio Helmond.

In 2005 verhuist het bureau vanuit Helmond naar Oirschot. Deze periode ben ik werkzaam als projectmanager bij Franken projectmanagement te Vessem. Het management wordt nu niet alleen in dienst vanuit Franken ingezet maar ook vanuit BLOM bouwmanagement.

In 2007 gaat het wat rustiger met het bureau ondanks dat er veel projecten in en rondom Oirschot worden begeleid vanaf initatief tot en met nazorg. Na een periode van 5 jaar werkzaam te zijn geweest bij VAA als senior projectmanager wordt BLOM bouwmanagement weer volop leven in geblazen.

Er wordt in mei 2012 een pand betrokken aan Den Uitvanck 15 te Oirschot.

Heden zijn we bezig met management met passie voor zowel bouw-, ontwikkeling-, kosten- en onderhouds vraagstukken. Door de opdrachtgever te ontzorgen en het op een doeltreffende manier te managen zodat de toegevoegde waarde aan het project zichtbaar wordt.

BLOM bouwmanagement is ook inzetbaar voor interimmanagement bij projecten of bedrijven waar handen ontbreken of het roer om moet.

 

Management met passie maakt: BLOM bouwmanagement, Imagine the experience and result.

 

Recente nieuwsberichten

Recente projecten

Recente tweets

  • @frans_blom @claudiareiner01 @delimburger @De_Bouwagenda Inderdaad Motivatie. Maar als scholen het tempo van innovatie en ontwi… https://t.co/1j2h7YA5J8ongeveer 13 dagen geleden geleden

  • @frans_blom Verandering van bedrijfsnamen. 2019 een nieuwe start met nieuwe naam. Namens ons allen een fantastisch 2019 toeg… https://t.co/EOjssYv7zVongeveer 113 dagen geleden geleden